Nieuws

Zomerverbouwing studio

Yes! 5 september starten onze eerste danslessen van Dansseizoen 2022-2023 in een bijna helemaal vernieuwde studio! We zijn razend benieuwd naar jullie reacties. Afgelopen theatershow gebruikten we als slotlied ‘Feels like home’. En dan is precies wat we met onze studio willen bereiken. Een plek waar je graag komt om te dansen en je jezelf kunt zijn.

Kleedkamer: Je zult nieuwe kleuren zien maar ook direct een nieuwe indeling. Je kunt de kleedkamer achterin gebruiken om je jas en kleren op te hangen aan de kapstokken, tassen evt. met je kleren kunnen in de kast, en schoenen graag op de planken onder de banken. Houd het lekker opgeruimd voor elkaar, en geef elkaar de ruimte.

Ontmoetingsruimte: Hier kan je wachten tot de les begint en naderhand nog nakletsen. Ook te gebruiken voor ouders/verzorgers die op hun kind wachten.

Kleine zaal: Als highlight hebben we de kleine zaal ook een complete makeover gegeven! ! Ik ben zo trots op ons klusteam, want wat is dit gaaf geworden. Zeker met de dimbare en gekleurde lampen kunnen we elke danssfeer neerzetten.

Grote zaal: Onze grote buitendeuren worden deze maand vervangen, dat zal al een heel ander beeld geven. Maar we konden het niet laten om daarop te gaan wachten… De kleine zaal is al zo gaaf geworden, dus we hebben alvast alles gewit, en de rest gaat gedurende het seizoen zijn kleurtje krijgen.

Vond je dit leuk? Deel het!

Reageer