Nieuws

Auditie Dansteams

Ben je tussen de 11 en 18 jaar en gemotiveerd om nog meer te dansen? Kom dan naar onze auditie(s) op donderdag 7 juli en/of maandag 11 juli.

Allround Performers Team –  Donderdag 7 juli 18:00

Dit is de auditie voor een nieuw team(bij veel animo 2 teams gebaseerd op leeftijd en niveau). In dit team wordt je getraind in verschillende dansstijlen en dans je meerdere optredens gedurende het jaar. Van het park, braderieën tot in theaters.

Gedurende het dansseizoen volg je 1(of meerdere) les(sen) van het vaste rooster + deze performers training.

Je start met een les o.l.v. Tsinski, daarna volgen de solo momenten. Je laat een stuk dans zien van 1 tot 2 min, vrij in keuze van dansstijl en muziek. Je kunt hierbij dansstukken uit 1 van je lessen gebruiken maar altijd in combinatie met eigen passen en variaties. We kijken o.a. naar techniek, controle, en uitstraling. Het gaat niet zozeer om de passen die je kiest en danst, maar hoe je ze uitvoert en hoe je jezelf presenteert.

RAVEN Wedstijdteam – Maandag 11 juli 17:30

Deze auditie is voor 13 + meiden die enkel in Hiphop verder willen trainen. Als je door de auditie heen komt, train je per september met docente Loïs op maandag  van 18:00-20:00. Daar komt nog een dansuur  per week bij waarin de wedstrijddans wordt getraind.

Gedurende het seizoen worden er aan diverse wedstrijden meegedaan. Deze vinden vaak plaats op de zondag en zijn door heel Nederland verspreid.

De auditie: Je start met een les o.l.v. Loïs, daarna volgen de solo momenten. Je laat een stuk dans zien van 1 tot 2 min, vrij in keuze van muziek. Je kunt hierbij dansstukken uit 1 van je lessen gebruiken maar altijd in combinatie met eigen passen en variaties. We kijken o.a. naar techniek, controle, en uitstraling. Het gaat niet zozeer om de passen die je kiest en danst, maar hoe je ze uitvoert en hoe je jezelf presenteert.


AANMELDEN t/m maandag 4 juli: Stuur een appje naar 06-16710831  Djazzle(Giordana)  of een mailtje naar
info@djazzle.com. Zet hierin je voor- en achternaam, leeftijd en naar welke auditie(s) je komt. Mocht je weten op welke muziek je jouw solo danst stuur je ons de spotify/youtube link of mp3(uiterlijk 4 juli)

Vond je dit leuk? Deel het!

Reageer