Nieuws

THEATERSHOW 1 & 2 JUNI 2024

Januari 2024:

Daar gaan we weer! De voorbereidingen zijn in volle gang gezet. Dit keer gaat onze show over boeken en schrijvers. We laten deze werelden tot leven komen.

Omdat we met ongeveer 380 leerlingen aan de show meedoen, is er een indeling gemaakt voor 6 shows. Deze zijn verdeeld over zaterdag 1 en 2 juni. Leerlingen vanaf de 6+ groepen dansen in 2 shows. Onze Dreumessen, Kleuters en Peuters en dance mix 1 dansen maar in 1 show mee.

Hier kan je de groepsindelingen vinden.

Kijklessen December

Vrijdag 9 december – Breakdance groepen van Yannick

Donderdag 15 december – Breakdance groepen van Yannick

Vrijdag 16 december – Peuterdans van Collinda

                                         Kleuterdans en Kids/Tiener Streetdance van Lauren/Giordana

Maandag 19 december – Peuterdans van Collinda

Street/Hiphop groepen + Raven van Loïs

Dinsdag 20 december – Jazz/Showdance/Streetdance groepen van Giordana

Woensdag 21 december – Kleuterdans en Klassiek/Modern groepen van Dahnée/Giordana

Dancemix groepen Rebecca en Collinda

Donderdag 22 december – Hiphop van Tsinski (in overleg met de groep)

Dag Sint, Hello Kerst

Dag sluipende pieten over het dak, grote paardje Ozosnel sprongen en pepernoten en pakjespieten. Het was reuze gezellig met de Sint gezelligheid op onze dansvloeren.

Nu de Sint weer naar Spanje is, wordt de studio gevuld met de klanken van kerstmuziek!

Zomerverbouwing studio

Yes! 5 september starten onze eerste danslessen van Dansseizoen 2022-2023 in een bijna helemaal vernieuwde studio! We zijn razend benieuwd naar jullie reacties. Afgelopen theatershow gebruikten we als slotlied ‘Feels like home’. En dan is precies wat we met onze studio willen bereiken. Een plek waar je graag komt om te dansen en je jezelf kunt zijn.

Kleedkamer: Je zult nieuwe kleuren zien maar ook direct een nieuwe indeling. Je kunt de kleedkamer achterin gebruiken om je jas en kleren op te hangen aan de kapstokken, tassen evt. met je kleren kunnen in de kast, en schoenen graag op de planken onder de banken. Houd het lekker opgeruimd voor elkaar, en geef elkaar de ruimte.

Ontmoetingsruimte: Hier kan je wachten tot de les begint en naderhand nog nakletsen. Ook te gebruiken voor ouders/verzorgers die op hun kind wachten.

Kleine zaal: Als highlight hebben we de kleine zaal ook een complete makeover gegeven! ! Ik ben zo trots op ons klusteam, want wat is dit gaaf geworden. Zeker met de dimbare en gekleurde lampen kunnen we elke danssfeer neerzetten.

Grote zaal: Onze grote buitendeuren worden deze maand vervangen, dat zal al een heel ander beeld geven. Maar we konden het niet laten om daarop te gaan wachten… De kleine zaal is al zo gaaf geworden, dus we hebben alvast alles gewit, en de rest gaat gedurende het seizoen zijn kleurtje krijgen.

Auditie Dansteams

Ben je tussen de 11 en 18 jaar en gemotiveerd om nog meer te dansen? Kom dan naar onze auditie(s) op donderdag 7 juli en/of maandag 11 juli.

Allround Performers Team –  Donderdag 7 juli 18:00

Dit is de auditie voor een nieuw team(bij veel animo 2 teams gebaseerd op leeftijd en niveau). In dit team wordt je getraind in verschillende dansstijlen en dans je meerdere optredens gedurende het jaar. Van het park, braderieën tot in theaters.

Gedurende het dansseizoen volg je 1(of meerdere) les(sen) van het vaste rooster + deze performers training.

Je start met een les o.l.v. Tsinski, daarna volgen de solo momenten. Je laat een stuk dans zien van 1 tot 2 min, vrij in keuze van dansstijl en muziek. Je kunt hierbij dansstukken uit 1 van je lessen gebruiken maar altijd in combinatie met eigen passen en variaties. We kijken o.a. naar techniek, controle, en uitstraling. Het gaat niet zozeer om de passen die je kiest en danst, maar hoe je ze uitvoert en hoe je jezelf presenteert.

RAVEN Wedstijdteam – Maandag 11 juli 17:30

Deze auditie is voor 13 + meiden die enkel in Hiphop verder willen trainen. Als je door de auditie heen komt, train je per september met docente Loïs op maandag  van 18:00-20:00. Daar komt nog een dansuur  per week bij waarin de wedstrijddans wordt getraind.

Gedurende het seizoen worden er aan diverse wedstrijden meegedaan. Deze vinden vaak plaats op de zondag en zijn door heel Nederland verspreid.

De auditie: Je start met een les o.l.v. Loïs, daarna volgen de solo momenten. Je laat een stuk dans zien van 1 tot 2 min, vrij in keuze van muziek. Je kunt hierbij dansstukken uit 1 van je lessen gebruiken maar altijd in combinatie met eigen passen en variaties. We kijken o.a. naar techniek, controle, en uitstraling. Het gaat niet zozeer om de passen die je kiest en danst, maar hoe je ze uitvoert en hoe je jezelf presenteert.


AANMELDEN t/m maandag 4 juli: Stuur een appje naar 06-16710831  Djazzle(Giordana)  of een mailtje naar
info@djazzle.com. Zet hierin je voor- en achternaam, leeftijd en naar welke auditie(s) je komt. Mocht je weten op welke muziek je jouw solo danst stuur je ons de spotify/youtube link of mp3(uiterlijk 4 juli)

FEESTWEEK 27 juni – 2 juli 2022

Hiep hiep hoera….Djazzle bestaat 30 jaar!

Speciaal voor onze leden schrappen we een week de reguliere lessen en hebben we allemaal special workshops en activiteiten ingepland. We kunnen niet wachten! Ben je het mailtje met overzicht kwijt, hier staat het nog eens op een rijtje. Als je zelf of jouw zoon/dochter aan een workshop/activiteit wilt meedoen ga je naar mijn.djazzle.com en log daar in met jouw lidnummer –> Activiteiten –> Toevoegen Workshop/evenement.

Lees onder de foto’s over de inhoud van de workshops

KIDS / TIENERS PROGRAMMA

MAANDAG 27 JUNI  TikTok Dance Challenge. Loïs neemt je mee in de wereld van Dance TikToks. Hoeveel ken jij er al?

 • 16:00-17:00   8 – 12 jaar
 • 17:00-18:00  12+
 • Benodigdheden: Danskleding en dansschoenen.

DINSDAG 28 JUNI Make a Musical  In deze workshop leer je van Giordana tapdancen en gaan we aan de slag met muziek uit Disneyfilms en Musicals! 

 • 16:00-18:00 7-16 jaar 
 • Benodigdheden: Danskleding en dansschoenen en evt. hakken/laarsjes met blokhak

WOENSDAG 29 JUNI TROPICAL PARTY Tropische dansles met zomerse spelletjes binnen en buiten.

 • 13:30-15:00   4-7 jaar
 • 15:00-16:30   8-12 jaar
 • 16:30-18:00   12+
 • Benodigdheden: Dansschoenen en dresscode Summer in Hawaii

DONDERDAG 30 JUNI BREAKDANCE BATTLE Toon je tricks! Ter plaatse worden er lootjes getrokken en vind je jouw tegenstander. Daarbij houden we ook rekening met leeftijd en niveau. Wie is deze dag the best of the best?

 • 16:00-18:00 5-18 jaar
 • Benodigdheden: Danskleding en dansschoenen

DONDERDAG 30 JUNI TROPICAL LOUNGE Voor de donderdag Hiphop groepen van Tsinski: Tropical dancing en chilling, stukjes dansfilms kijken,  en natuurlijk ook de eigen videoclip die ze in hun lessen hebben gemaakt! 

 • 18:00-20:00
 • Benodigdheden: Neem wat lekkers mee!

VRIJDAG 1 JULI PEUTEROCHTEND De kindjes komen met hun ouder/verzorger en gaan in groepjes dansen en spelletjes  doen. 

 • 9:30-11:30
 • Benodigdheden: Dansschoentjes

VRIJDAG 1 JULI OPEN PODIUM Ben jij tussen de 8 en 18 jaar en vind je het leuk om je eigen dansen te maken en te laten zien? Dan kan je jezelf opgeven om mee te dansen op onze OPEN PODIUM middag. Je kan meedoen met een solo, of nog gezelliger… toon een duet of groepsdans met je Djazzle dansvrienden/vriendinnen! Alleen komen kijken en aanmoedigen kan natuurlijk ook, dan hoef je jezelf niet aan te melden.

 • 16:00-18:30
 • Je dansoptreden duurt max. 2 minuten
 • Aanmelden voor 27 juni vol=vol: Mail voor- en achternaam(of meer wanneer duet/groepje) + leeftijd, en muziekkeuze naar info@djazzle.com
 • Benodigdheden: Een passende outfit voor je dans, wat eten/drinken, publiek!

MAANDAG 27 JUNI 19:00-21:00 Tropical Party

Een party voor alle volwassen groepen toegankelijk. Je kan meedoen met een mini Dance Workout sessie, een salsa workshop of geniet van elkaars aanwezigheid en klets lekker even bij!

 • Benodigdheden: Dansschoenen.

DINSDAG 28 JUNI 19:00-21:00 Yoga XXL  

Stop, Rest, Relax. Deze Yin Yoga les wordt aangevuld met massage en opdrachten om tot diepere beleving en ontspanning te komen.

 • Benodigdheden: Comfortabele kleding, handdoek, deken

WOENSDAG 29 JUNI  Dancegames en Quiz Night Inloop 19:00 , Start Game: 19:30-21:00

Ter plekke verdelen we eenieder in een groepje en dan barsten we los! Wie verdient de meeste punten en kan met zijn groepje de winnaar van de avond worden? Oh nee, …meedoen is natuurlijk belangrijker. Het wordt in elk geval heel gezellig!

 • Benodigdheden: Dansschoenen

ZATERDAG 2 JULI SUP ADVENTURE

Tijden en locatie onder voorbehoud i.v.m. aanvraag huur van de sups.

 • 09:30-10:30 Preparation workout
 • 10:30-12:30 SUPPEN over de Bredase grachten
 • 12:30 Picknick
 • Kosten 30 euro.
 • Benodigdheden: Drinken, Handdoek(en), Extra set kleren, sportkleding aangepast op het weer of wetsuit als je hebt.

Ik wens eenieder alvast veel plezier met de voorpret, tot ziens bij Djazzle!

Showtime! Zie hier het programma

Benieuwd wat Louna en de meiden van de ‘Klimaatmars’ nog meer te laten zien en te vertellen hebben? Zaterdagmiddag in de shows van 15+17 uur kom je erachter.

8 shows dit weekend en allemaal net wat anders! Zie hier de online programmaboekjes, want papierverspilling doen we liever niet meer aan.