Nieuws

Theatershow

Indeling groepen is bekend!

Zoals het er nu naar uit ziet, gaan we Zaterdag 21 en zondag 22 mei het theater weer in! Wij zijn met veel enthousiasme van start gegaan met de repetities en voorbereidingen voor deze show. Een show gebaseerd op het thema Madre terra oftewel vertaald vanuit het Italiaans: Moeder aarde. Het gaat over de kracht en schoonheid van de natuur. Net als  voorgaande jaren houden we de presentaties in: Theater de Boodschap  Adres: Nassaulaan 62-64, Rijen (vanaf Djazzle 10 min. met de auto)

Zie bijlage onderaan voor indeling danspresentaties voor jou of zoon/dochter

We hebben alle groepen verdeeld over 2 dagen, met elke dag 4 danspresentaties van circa 50 min.

  • 1x optreden: Dreumes-, Peuters- en Kleuterdansgroepen + de Dance-Mix groepen van Collinda
  • 2x optreden: Alle andere dansgroepen (Selectieteams 4x)

Mis het niet, het wordt na 2 jaar wachten weer een mooie podiumervaring voor alle dansers!

Kan zoon/dochter niet meedoen? De repetities voor de optredens zijn gestart. Choreografieën maken werkt als teamsport en we hopen natuurlijk dat de hele groep samen kan optreden. Maar zo niet, kunnen we hier rekening mee houden met de indeling tijdens de lessen. Indien u nu al weet, hoe spijtig dan ook, dat uw dochter/zoon afwezig is tijdens het optreden geeft u dat dan z.s.m. aan ons door?

Hulpouders Ook dit jaar kunnen we niet zonder uw hulp als ouder backstage, extra handen zijn altijd welkom zodat de leerlingen zich kunnen voorbereiden op hun optreden op het podium. Denk aan het helpen met kostuums, bij de schminck, groepen van/naar het podium begeleiden, of een gezellig praatje met zenuwachtige leerlingen. Natuurlijk sta je backstage vooraan om naar jouw kind te kijken wanneer hij/zij aan de beurt is. We bekijken per dansgroep hoeveel hulpouders we kunnen gebruiken, maar mocht u nu al interesse hebben, dan horen wij dit graag!

Kaartverkoop

‘Madre Terra’ speelt zich af in het professionele Theater van de Boodschap. De entreekaarten kunt u kopen via het theater met Ideal betaling. Er is geen vaste stoelnummering, dus mocht u op verschillende momenten de kaarten aankopen, geen probleem. (* wanneer de overheid in mei besluit dat de theaters weer moeten sluiten, wordt het volledige bedrag aan u terugbetaald).

Een theater-entreekaart is 8,50 Euro p.p (vanaf 3 jaar). Alle bezoekers vanaf 3 jaar hebben een eigen stoel. Kinderwagens kunnen helaas niet mee worden genomen in de zaal, wegens brandveiligheid voorschriften.

De kaartverkoop start dinsdag 1 maart via : www.ccgr.nl  (stap 1: theater, film en evenement – stap 2: agenda / kaartverkoop – stap 3: maand mei) Wees er op tijd bij, want vol = vol! De presentaties kunnen uitverkocht raken, omdat het ‘onbeperkte’ verkoop is en het Theater zich t.z.t.wellicht nog moet houden aan eventuele maatregelen w.b de zaalbezetting.

Met dansante groet,

Team Dansstudio Djazzle

Vond je dit leuk? Deel het!

Reageer