Kinder- en Tienerfeesten

Team

Hoelahoep- Dance (vanaf 8 jaar)

Ook jouw verjaardagsfeest een vrolijke draai geven? De leukste hoelahoep truckjes leren en er met je vrienden/vriendinnen een groot feest van maken? Kom dan naar Dansstudio Djazzle voor jouw Hoopdance verjaardagsfeest... Hoopdance gebruikt de ouderwetse hoelahoep in een totaal nieuwe, hippe vorm!

Kijk op www.hoopdance.nl of bel naar Karin de Wit (06 - 17159466).

We dansen met hoepels die net even iets anders zijn dan de hoepels die verkrijgbaar zijn in speelgoedwinkels of op school. Deze hoepels zijn groter en zwaarder en daardoor is het nog gemakkelijker om ze om je middel te houden!

Op jouw feest leer je verschillende nieuwe bewegingen en trucks, doen we leuke spellen en krijg je uiteraard een demonstratie van Karin zelf.
Halverwege het feest houden we een korte pauze waarin er voor een sapje en snoepje/chips wordt gezorgd.

Het feest is voor kinderen (vanaf 8 jaar), als zowel tieners en duurt 1½ uur. De kosten hiervoor bedragen € 170 (incl. BTW) en er kunnen maximaal 12 kinderen / tieners aan meedoen. Mocht er specifieke muziek gewenst zijn kan die uiteraard worden meegenomen en natuurlijk kan er ook nog een hoepel aan de jarige als geschenk worden gegeven. (met 15% korting!) Vraag voor de mogelijkheden (maat en kleuren) naar een bestelformulier hiervoor bij Karin.

Voor info of reservering bel naar Karin de Wit: 06 - 17 15 94 66