Onze ZOOM & ONLINE lessen zijn gestart!

Geen nieuwsbrief en link ontvangen? Stuur een mail naar fabia@djazzle.com.
Proefles via ZOOM? Ook dat kan!

 

Welkom bij Dansstudio Djazzle!

Djazzle is al 29 jaar een professionele en dynamische dansstudio in Breda en staat onder leiding van Fabia Duurland, met als bedrijfsleidster Giordana Pangrazzi (beide afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie te Tilburg).

De studio biedt op geheel eigen wijze een diversiteit van Dans & Beweging aan en bestaat uit een enthousiast en academisch geschoold docententeam.
Djazzle staat garant voor het dansplezier van jong en oud in lessen, presentaties, evenementen en voorstellingen in en om Breda.   

 

Corona-update de komende 2 weken: vanaf donderdag 5 november!!

- Alle lessen TOT 18 jaar mogen gewoon door blijven gaan! Voor die lessen geldt: mocht je geen klachten hebben, welkom in de les. Houd je wel aan de regels.

- Bijna alle lessen VANAF 18 jaar gaan we de komende 2 weken via ZOOM geven! Heb je geen inloggegevens ontvangen per mail? Stuur dan a.u.b even een bericht naar fabia@djazzle.com.

Sportieve groet, het Djazzle team.

 

Onze sfeervolle dansstudio (met professionele dansvloer en airconditioning) aan de gaffelstraat 65 in het Ginneken, is gevestigd op een klein prive-terrein (oprit naast bakker v.d Kleij). Gelieve te parkeren in omliggende straten of anders op het eigen terrein (6 parkeervakken). Let a.u.b op ons parkeerbeleid, zie reglement website.