DOCENTEN DJAZZLE 2020-2021

 

 

Het Djazzle-team

Het Djazzle-team bestaat uit een jong, enthousiast en 1e graads geschoold docententeam. Samen zorgen zij voor professionele, gezellige, ontspannen en tevens uitdagende lessen bij Djazzle.

 

                                                               Fabia Fischer - Duurland

 Fabia is de eigenaresse van  Djazzle en is   in 2002 afgestudeerd als 1e graads dansdocente aan de Fontys Dansacademie te Tilburg. Zij heeft de afgelopen 22 jaar haar ervaringen en specialisaties als danser en docente opgedaan op werkplekken zoals het basis- en V.O. onderwijs, jeugdinrichting den Heyacker, dansgezelschappen, sport -en dansscholen door het hele land. Fabia staat als docent en ondernemer nooit stil, haar lessen zijn aktief, gezellig en gevarieerd. Vol enthousiasme brengt zij het dansvirus over op haar leerlingen.

 

Giordana Pangrazzi

Giordana is sinds 2014 bedrijfsleidster bij Djazzle. Zij is afgestudeerd als 1e graads dansdocente aan de Fontys Dansacademie te Tilburg. Als stagaire bij Djazzle in 2011 begonnen en nu bedrijfsleidster en docent. Daarnaast heeft ze de masteropleiding Kunsteducatie gevolgd en is in juni 2014 afgestudeerd: master of education in Arts. Dans is haar lust en leven. En wat ze nou juist zo leuk vindt, is dat dans voor iedereen is, in alle soorten en maten!  

 

Martine Bos - v.d Kasteele

Martine is als 1e graads dansdocente afgestudeerd in 2005 aan de Fontys Dansacademie te Tilburg. Haar dans-specialisaties zijn Jazzdance en Internationale Dans. Martine is na haar docentenopleiding meteen fulltime als docent aan het werk gegaan en is zich voornamelijk gaan richten op de kleuter-kinderdans en het speciaal onderwijs. Als docente is zij ook Pilates gecertificeerd en verzorgt momenteel de pilatesles bij Djazzle. Martine weet de dans in een creatief, professioneel en feestelijk jasje te steken en kan dit met veel plezier over- brengen op haar leerlingen.

         

            

Collinda Willemsen

Collinda heeft als gediplomeerd dansdocente haar opleiding genoten aan de KNGB, met als specialisatie de Jazzdance en Choreografie. Ook is zij gecertificeerd aerobic-instructrice en zit al meer dan 20 jaar in het dansvak. In 1992 is zij begonnen met de oprichting van Djazzle (toendertijd Ballet- en Aerobicsstudio) en is zij is tot de dag van vandaag nog steeds aktief als dansdocente. Collinda zorgt voor aktie op de dansvloer. Haar lessen zijn vol pit, technisch, intensief en nooit saai.

 

Charlotte Chatrer - Blauw

Charlotte is als 1e graads docente afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie in 2004. Haar specialisaties zijn jazzdance, moderne dans, musical en tapdance. In Breda als zowel Roosendaal is zij fulltime werkzaam als dansdocent en doceert in verschillende dansstijlen. Charlotte staat voor techniek, uitdaging en inspiratie. Haar lessen zijn afwisselend en doelgericht en ze kan de passie voor het leren dansen met veel enthousiasme overbrengen op haar leerlingen.  

 

Yannick Huy 

Yannick, ofwel ICeyB, is een talentvolle Breakdancer met veel ervaring als docent. De afgelopen jaren heeft hij zelf regelmatig deelgenomen aan (zowel nationaal als internationaal) Breakdance Championships en Events. Breakdance hoort bij de dagelijks routine van Yannick: trainen en nog eens trainen. Met veel enthousiasme leert hij de kunst van de Breakdance aan zijn leerlingen (al vanaf 6 jaar!). Een les vol techniek, creativiteit, muzikaliteit, doorzettingsvermogen en nog veel meer: een powerles voor jongens en meiden! 

 

Myrthe Gaasterland

Myrthe is in 2011 als eerste graads all-round dansdocente afgestudeerd aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten te Arnhem. Na haar studie is ze meteen begonnen met lesgeven in vooral jazzballet, klassieke en moderne dans aan alle leeftijden. In zowel het amateur-onderwijs als het primair-schoolonderwijs. Daarbij is Myrthe een Pilates gecertificeerd docent en verzorgt zij ook deze lessen bij Djazzle. Met aandacht voor techniek, persoonlijke touch en uitdaging zijn haar lessen leerzaam voor jong en oud!   

 

Romy v. Doren

Romy is in 2017 afgestudeerd als 1e graads dansdocente aan de Fontys Dansacademie te Tilburg. Ze is een allround dansdocente, maar haar hart ligt vooral bij de hiphopstyl, al vanaf jonge leeftijd. Dit is dan ook vooral de hoofdstyl die zij verzorgt bij Djazzle. Haar lessen zijn het best te omschrijven als uitdagend, afwisselend en energiek. Waarbij iedere persoonlijkheid centraal staat.

   

 

      Lois Evers

Lois is net afgestudeerd aan de dansopleiding Codarts Hogeschool voor de kunsten in Rotterdam. Naast het lesgeven in de dansstyl Hiphop, is zij zelf danser in het commerciele werkveld. Daar waar alle stijlen voorbij komen, van hiphop en jazzballet tot aan tapdance! Het liefste brengt ze haar kennis met veel plezier en enthousiasme over op de leerlingen. In haar lessen wordt er gewerkt aan techniek, creativiteit en muzikaliteit, maar vooral ook samenwerking en zelfverzekerheid!  

 

Stagaires van de Dansacademie

Bij Djazzle lopen zo nu en dan ook stagiaires van de Dansacademie uit o.a Tilburg mee. Deze docenten in opleiding verzorgen tijdens hun stage-periode een aantal lessen bij Djazzle.

Vacatures bij Djazzle

Djazzle is altijd op zoek naar enthousiaste en gediplomeerde dansdocenten, wegens toekomstige uitbreidingen van het lesaanbod. Ben jij op zoek naar werk, woon je in de buurt van Breda of omstreken en heb je interesse om in het team van Djazzle te komen werken? Stuur een mail met je C.V. naar fabia@djazzle.com en je krijgt altijd een reactie. Misschien dat er wel een vacature open staat voor jou!