Djazzle & Samenwerkingen

Team

  1. Comité Ginneken         www.comiteginneken.nl
  2. Kobergroep Top bso     www.kober.nl
  3. Claudette Kops            www.artistiq-grime.nl 

 

Movin’ Circle Karin de Wit Vanaf 8 jaar
Hatha Yoga Marjan Cossee Volwassenen
Ouder / Kind Yoga Catherine (SanoeQ) Vanaf 4 jaar 

Deze lessen worden aangeboden in de studio van Djazzle, maar vallen niet onder de Djazzle contributie. Kijk hieronder voor meer informatie.

 

Hoop (hoepel) dance (8+ / 12+ / 18+ / 35+ jaar)

Hoopdance is de nieuwste manier van bewegen met een zeer hoog ‘feel good' gehalte. Hoopdance versterkt je gehele lichaam, van je benen en buik, tot je polsen en armen, zonder het te belasten. De mogelijkheden van Hoopdance zijn enorm! Ervaar zelf wat Hoopdance voor jou doet...

Binnen Movin'Circle werkt Karin de Wit als gecertificeerd Hoopdance docente en performer. Zij heeft na haar circusopleiding aanvullende dans- en theatercursussen gevolgd en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in Hoopdance. Zij volgde haar docentenopleiding bij Chistabel ‘HoopGirl' Zamor uit San Fransisco, Californië, USA.

Vrijgezellen (familie - werk) workshop: vanaf 215 Euro (1,5 uur, incl. demonstratie - drankje en snack). Als onvergetelijke herinnering kun je de aanstaande bruid ook naar huis laten gaan met een hoepel in haar favoriete kleuren!

Kinder / tienerfeest: 135 Euro (1,5 uur)

Voor meer info: 

Movin'Circle
www.hoopdance.nl
massimo888@hotmail.com
06 - 17 15 94 66

 

Hatha Yoga  (Volwassenen)

Tijdens deze lessen worden eerst oefeningen gegeven om de gewrichten en spieren los te maken, gevolgd door oefeningen die gericht zijn op kracht, lenigheid en coordinatie. Elke oefening wordt ondersteund door de soort ademhaling die bij de oefening hoort, waardoor het effect van de oefening versterkt wordt. Er wordt veel aandacht gegeven aan de ademhaling en aan de koppeling met het dagelijks leven. Aan het eind van de les volgt een ontspanning waarin het effect van de oefeningen door kan werken. Door de opbouw en inhoud van de les kan er dan zowel lichamelijk als geestelijk een diepe ontspanning optreden.

De lessen worden gegeven door erkend Yoga docent Marjan Cossee, aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland.

Voor meer info:
Marjan Cossee
076 - 565 77 85

https//sites.google.com/site/yogamarjancossee

* Via Google intypen Yoga Marjan Cossee.

 

 

KinderYoga - Rots & Water weerbaarheidstraining & Gedachtekracht

Cursus: Weerbaarheid voor Kinderen, reeks van 8 lessen.

Contactpersoon: Catherine Francis: 06 - 15 39 73 37 / catherine@sanoeq.nl - www.sanoeq.nl

Herken je dit?

- Heeft je kind moeite om tot rust te komen? - Stelt je kind zich soms wat verlegen, gesloten of onzeker op? - Weet je dat je kind meer in zijn mars heeft, maar komt het onvoldoende uit de verf? - Toont je kind soms gedrag waar het zichzelf (en anderen) mee in de weg zit? - Merk je dat je kind some moeite heeft zich te concentreren? - Zou je je kind iets extra's mee willen geven om zich lekker(der) in zijn vel te laten voelen? - Zoek je iets voor je kind waar het op een positieve manier zijn energie in kwijt kan en waar het fysiek en mentaal sterker van wordt? - Wil je een leuke actieve bezigheid voor je kind?

Als 1 van de antwoorden hier op 'ja' is, dan zou SanoeQ iets voor jouw kind kunnen betekenen.

Er liggen diversen uitdagingen voor kinderen: of het nu voor, op of na school is. Er is veel vraag naar manieren die kinderen helpen (beter) met hun uitdagingen om te gaan, die hen een moment van rust geven, die hen helpen zich beter te uiten, die hen helpen hun energie (gereguleerd) kwijt te kunnen en die hen helpen zich gewoon lekker in hun vel te laten voelen.  

Is deze cursus zwaar? Helemaal niet! Plezier staat in de trainingen van SanoeQ voorop. Actiek, fysiek, speels en leuk! Met een missie. Om kinderen tools te geven zich te kunnen ontspannen, zich zelfverzekerd(er) te voelen en zich sowieso lekker in hun vel te voelen.

 

 Ouder / Kind Yoga

Iedere zondagochtend is er tussen 9.30 en 10.15u een Ouder / Kind Yoga les voor ouders met hun kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Het is een heerlijk moment om samen met je kind te doen.

Iedere Ouder / Kind Yoga les wordt op basis van een thema gegeven. Op een speelse en actieve manier komen alle elementen van kinderyoga aan bod: spelen en bewegen met je lichaam door yogahoudingen, ademoefeningen, ontspanningsoefeningen, visualisatie en massage.

Lekker samen actief zijn en ontspannen, zelf ook weer even kind zijn (altijd lekker) een moment van bewust aandacht hebben voor elkaar. Heerlijk relaxed de zondag door en iets wat jij en je kind echt samen delen!

Je krijgt elke les 1 of meerdere oefeningen mee om thuis nog eens te herhalen.

OuderKind Yoga is leuk en verbindt!

Doe mee en ervaar hoe leuk OuderKind Yoga is! 

Contactpersoon: Catherine Francis - 06 15 39 73 37 / catherine@sanoeq.nl - www.sanoeq.nl